Laatste Nieuws

Videolanddocu Narcostaat NL binnenkort beschikbaar

Narcostaat NL Videoland

John van den Heuvel heeft hard gewerkt aan een docu voor Videoland. In Narcostaat NL worden we binnenkort meegenomen in de drugswereld van Noord-Brabant en Limburg. De Videolanddocu is vanaf woensdag 9 mei te bekijken bij de streamingdienst.

Drugswereld

In Narcostaat NL worden we door misdaadverslaggever John van den Heuvel meegenomen in de drugswereld. Ook in Nederland is de drugswereld allesbehalve klein. Van den Heuvel geeft ons een kijkje in hoe het eraan toegaat in Noord-Brabant en Limburg. Politie en justitie hebben hun handen vol aan het aanpakken van de drugscriminelen.

“De situatie in Zuid-Nederland is schrijnend. Nederland staat al jaren bekend als de grootste producent van synthetische drugs wereldwijd. Ook de illegale hennepteelt in ons land rijst de pan uit en zorgt voor miljardenomzetten bij drugsbendes. Conflicten over coca├»ne en wiethandel worden open en bloot uitgevochten met tientallen liquidaties en vergis moorden zijn het gevolg”, aldus de uitleg van Van den Heuvel.

Narcostaat NL naar Videoland

John van den Heuvel heeft achter de schermen had gewerkt aan de Videolanddocu. Vanaf woensdag 9 mei kunnen we de gloednieuwe crimespecial van John van den Heuvel, genaamd Narcostaat NL, bij de streamingdienst verwachten.