Laatste Nieuws

Videoland voegt deze nieuwe series en films toe in januari

Grey's Anatomy Videoland

Videoland gaat het nieuwe jaar flitsend beginnen. De streamingdienst is erin geslaagd om de rechten van een aantal noemenswaardige films en series voor zich te winnen. Zo kunnen we in januari onder meer een nieuw seizoen van The Blacklist en Temptation Island verwachten bij Videoland. Dat is echter nog niet alles. Er verschijnen ook een aantal nieuwe films.

Veel nieuwe series en films op Videoland

Januari 2018 staat bij Videoland garant voor een aantal leuke nieuwe series bij de streamingdienst. Om te beginnen worden op 1 januari de eerste dertien seizoenen van Grey’s Anatomy toegevoegd aan het aanbod. Op 3 januari volgt vervolgens het vijfde seizoen van The Blacklist en op 15 januari is het de beurt aan Black Sails seizoen 4. Het zevende seizoen van Moordvrouw komt op 21 januari en de eerste twee afleveringen van Temptation Island seizoen 3 op 25 januari. Een dag daarna is het de beurt aan Peaky Blinders seizoen 4.

Nederlands films
Het aanbod van Netflix gaat in januari ook uitgebreid worden met de nodige films van Nederlandse bodem. Zo verschijnen achtereenvolgens Rokjesdag (4 januari), Michiel de Ruyter (6 januari), Brasserie Valentijn (10 januari), Pijnstillers (13 januari), Bella Donna’s (16 januari) en Spangas in Actie (20 januari). Ook een aantal buitenlandse films worden toegevoegd aan het aanbod, waaronder White House Down (1 januari), Killer Joe (5 januari) en The Gunman (28 januari).