Laatste Nieuws

Videoland voegt NCIS toe aan aanbod

NCIS

Videoland is zijn aanbod in de laatste maanden flink aan het uitbreiden met populaire titels als Dexter en The Good Wife’s spin-off The Good Fight. Vanaf 5 oktober kunnen we een nieuwe titel noteren op de aanbodlijst van Videoland. De misdaad-/dramaserie NCIS verschijnt op die datum bij de streamingdienst. Liefst dertien seizoenen van de populaire serie zijn vanaf dinsdag te zien bij Videoland.

Naval Criminal Investigative Service
In NCIS, afkorting voor Naval Criminal Investigative Service, volgen we de verrichtingen van een Major Case Response Team (MCRT). In iedere aflevering worden we meegenomen in een zaak van het team met iedere keer als doel om onderzoek te doen naar misdaden rondom de marine. De onorthodoxe manier die daar zo nu en dan bij te pas komt, bevalt niet iedereen even goed. Het team dat centraal staat is een uniek team te noemen. Met personages als Leroy Jehtro Gibbs, Timothy ‘Tim’ McGee, Abigail ‘Abby’ Sciuto en Anthony ‘Tony’ DiNozzo wordt er in ieder geval alles aan gedaan om iedere zaak op te lossen.

NCIS op Videoland

Alle avonturen van het Major Case Response Team zijn vanaf 5 oktober ook te bekijken via Videoland. Nadat de seizoenen al werden uitgezonden op tv, heeft Videoland nu de rechten verworven over de eerste dertien seizoenen van de misdaadserie. Zo kun je de serie heel gemakkelijk in zijn geheel binge-watchen.