Laatste Nieuws

Videoland voegt GTST seizoen 2 binnenkort toe

GTST seizoen 2

Nadat Videoland afgelopen zomer erin slaagde om het allereerste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden toe te voegen aan zijn aanbod, verschijnt er binnenkort weer een GTST Classic online. De streamingdienst beschikt binnenkort namelijk ook over het tweede seizoen van de zeer populaire soapserie.Meerdijk

De verhalen in Meerdijk gaan vandaag de dag nog altijd door. GTST ging in 1990 van start en sindsdien hebben we veel personages zien komen en gaan. Inmiddels 28 jaar verder is de serie nog altijd mateloos populair. Waar op tv en op Videoland inmiddels druk het 28ste seizoen wordt uitgezonden, kunnen liefhebbers met de GTST Classics ook aan de slag met hoe het allemaal begon.

 

GTST seizoen 2 op Videoland

Videoland is erin geslaagd om Goede Tijden, Slechte Tijden seizoen 2 naar de streamingdienst te halen. Het tweede seizoen van de serie begint op maandag 22 januari. Naar verwachting zullen, net als bij seizoen 1 het geval was, iedere dag drie ‘nieuwe’ afleveringen toegevoegd worden aan het aanbod. In seizoen 2 zien we onder meer oude bekenden als Helen, Daniel en Suzanne terug.