Laatste Nieuws

Videoland trekt The Good Wife-spinoff The Good Fight aan

The Good Fight Videoland

Videoland zendt vanaf 22 september de serie The Good Fight uit. De politieke dramaserie is een spin-off van het bekroonde The Good Wife, waar vorig jaar na zeven seizoenen een einde aan kwam.

Alicia in The Good Wife

Zeven jaar lang volgden we de verhalen rondom Alicia in The Good Wife. De advocate was gestopt met haar werk, maar nadat haar man – een officier van justitie – wordt opgepakt moet ze noodgedwongen toch weer aan de slag om haar familie te onderhouden. Haar verleden en haar man achtervolgt haar alleen constant in de keiharde politieke en juridische wereld.

The Good Fight gaat een jaar later verder

Na zeven seizoenen kwam er een einde aan de serie, maar CBS was nog lang niet klaar met het verhaal. Robert en Michelle King werden gevraagd om verder te gaan en kwamen met de spinoff The Good Fight. Het verhaal is opgepakt één jaar na de gebeurtenissen in The Good Wife. Christine Baranski zal terugkeren als Diane Lockhart en zij zal samen met fan-favoriet Cush Jumbo als Lucca Quinn verder gaan. Vanaf 22 september is het eerste seizoen van The Good Fight bestaande uit tien afleveringen te zien op Videoland. Daar zal het mogelijk niet bij blijven, want er is door CBS al een tweede seizoen besteld. In 2018 komen er dertien nieuwe episodes.