Videoland Serietip

Videoland Serietip: Twisted

Twisted Videoland

Twisted Videoland

Wat als je vijf jaar na het plegen van een moord terugkeert in de stad waar je bent opgegroeid? Slaag je er ooit in om je naam te zuiveren? Danny Desai heeft er de grootste moeite mee. Helemaal als één van zijn klasgenoten is vermoord.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Twisted op Videoland

Danny Desai, gespeeld door Avan Jogia, is zestien jaar oud. Als hij elf is, wordt hij opgepakt voor de moord op zijn tante. Hij heeft vijf jaar in de jeugdgevangenis gezeten. Inmiddels is hij weer op vrije voeten en hij besluit terug te keren naar de plek waar hij is opgegroeid: Green Grove te New York.

Terwijl hij druk bezig is met het weer oppakken van oude vriendschappen, merkt hij dat hij moet dealen met hoe er nu naar hem gekeken wordt door wat hij vijf jaar terug heeft gedaan. Als plotseling één van zijn klasgenoten vermoord wordt, is Danny direct de hoofdverdachte. De jongeman besluit er alles aan te doen om zijn naam te zuiveren. Tegelijkertijd wil hij een geheim verbergen dat hij nog nooit met iemand heeft gedeeld: de reden waarom hij zijn tante heeft vermoord.

Trailer Twisted