Videoland Serietip

Videoland Serietip: The Transporter

The Transporter serie Videoland

Zou jij een baan aannemen die eigenlijk niemand wil hebben? Frank Martin draait er zijn hand in ieder geval niet voor om en heeft de taak gekregen om pakketjes af te leveren. Wat er in die pakketjes zit weet hij echter niet en dat wil hij ongetwijfeld ook niet weten ook.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

The Transporter op Videoland

Frank Martin keert terug als The Transporter met maar één simpele taak: het afleveren van pakketjes. Het klinkt heel simpel, maar dat is niet altijd het geval. Frank wordt namelijk ingehuurd om zeer diverse en vaak ook gevaarlijke pakketjes af te leveren. Die taak neemt Frank Martin ook uiterst serieus en dat heeft hem inmiddels dan ook een zeer flinke naam opgeleverd. Hij wordt niet voor niets gezien als de beste transporter in de wereld.

Franks baan brengt hem op de meest prachtige locaties op de wereld, maar ze brengen hem ook in gevaarlijke en mysterieuze posities. Naast dat het gaat om de pakketjes die Frank aflevert, gaat het ook om de mensen die hij ontmoet. En alhoewel hij het liefst zijn taken volbrengt, spelen ook zijn menselijke gevoelens een rol in The Transporter. Weet Frank Martin zichzelf uit de problemen te houden?

Trailer The Transporter