Videoland Serietip

Videoland Serietip: The Disappearance Of Natalee Holloway

The Disappearance Of Natalee Holloway Videoland

Nog altijd is de moord op Natalee Holloway niet opgelost. De jonge vrouw uit Mountain Brook verdween in de nacht van 29 op 30 mei 2005 plotseling na een uitgaansavond op Aruba. In de zesdelige serie ‘The Disappearance of Natalee Holloway’ worden we meegenomen in het onderzoek.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

The Disappearance Of Natalee Holloway op Videoland

Nog altijd is het de vraag waar Natalee Holloway is gebleven na 30 mei 2005. Haar vader Dave wil er nog altijd achter komen wat er met haar gebeurd is. De voornaamste verdachte is Joran van der Sloot. Hij werd als laatste met Natalee gezien en deed in 2008 zelfs een bekentenis bij Peter R. de Vries. Toch is het nog altijd onbekend waar Natalee gebleven is.

Twaalf jaar later is de verdwijning nog altijd niet opgelost, maar daar gaat Gabriel mogelijk verandering in brengen. Hij is met informatie naar de familie toe gekomen die nog nooit eerder bekend werd. Lukt het Dave Holloway eindelijk om de verdwijning van zijn dochter op te lossen? Iedere week verschijnt een nieuwe aflevering van de serie op Videoland.

Trailer The Disappearance Of Natalee Holloway