Videoland Serietip

Videoland Serietip: The Collection

Net op het moment dat je het probeert te maken, werpt een groot geheim van je broer je volledig terug en vernietigt het je absolute droom. Het overkomt Paul (Richard Coyle) in de indrukwekkende serie The Collection.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

The Collection op Videoland

The Collection speelt zich af net na de Tweede Wereldoorlog en de broers Paul en Claude staan centraal. Ze vormen een echt team en samen hopen ze het ver te kunnen schoppen in de wereld van de mode. Paul is de man met de business-kennis en Claude is het artistieke talent van de twee.

Voor het duo lijkt alles goed te verlopen als ze te horen krijgen dat ze bij een groot modehuis mogen werken. Tot het moment dat men erachter komt dat Claude een groot geheim heeft. Paul doet er alles aan om dat geheim binnenskamers te houden. Het geheim komt echter uit en het vernietigt de droom van Paul.

Trailer The Collection