Videoland Serietip

Videoland Serietip: The Bridge

The Bridge Videoland

Is het wel zo handig als een Zweeds en een Deens rechercheteam met elkaar samen moet werken als er een lijk wordt gevonden op de grens tussen beide landen? Op het eerste oog kunnen de twee tegenpolen het maar moeilijk met elkaar vinden.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

The Bridge op Videoland

Martin Rohde van Denemarken en Saga Norén van Zweden worden verplicht om met elkaar samen te werken als op de Sontbrug, de grens tussen Zweden en Denemarken, een lijk wordt gevonden. Het lijk is doormidden gezaagd en Saga en haar collega staan voor de nodige raadsels.

In eerste instantie verloopt de samenwerking tussen de twee ook niet geheel vlekkeloos. Saga heeft het syndroom van Asperger, terwijl Martin Rohde meer gezien kan worden als de ideale gezinsvader. Samen komen ze er echter achter dat er zowel politieke als sociale motieven ten grondslag van de moord liggen. De moordenaar is echter nog niet klaar, dus het is aan het team om hem heel snel te vinden. Lukt het ze om de moordenaar te vinden voordat er nieuwe slachtoffers vallen?

Trailer The Bridge