Laatste Nieuws

Videoland Serietip: Taboo

Taboo Videoland

Wat als iedereen denkt dat je dood bent, maar je plots terugkeert om na de dood van je vader zijn erfenis op te eisen? Het is wat James Keziah Delaney in 1814 overkomt in Londen. Lukt het hem echter wel om de erfenis te pakken te krijgen?Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Taboo op Videoland

In 1814 zien we hoe een man terugkeert vanuit Afrika naar Londen. James Keziah Delaney (gespeeld door Tom Hardy) heeft gehoord dat zijn vader is overleden en komt nu terug om ten eerste zijn begrafenis bij te wonen en ten tweede om zijn erfenis op te eisen. Uit het testament blijkt dat er een groot stuk land in Canada is waar James recht op heeft. Dat stuk land is echter veel meer waard dan James kon verwachten.

James heeft echter één probleem; er zijn nogal wat kapers op de kust. Dat hij is teruggekeerd om zijn erfenis op te halen, bevalt veel mensen niet en er ontstaat dan ook een driefrontenoorlog. Lukt het James om te pakken te krijgen wat zijn vader voor ogen had, of moet hij ervoor kiezen om zich terug te trekken om de dood te voorkomen.

Trailer Taboo

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Videoland iedere week in je mailbox?