Videoland Serietip

Videoland Serietip: Switched at Birth

Switched at Birth Videoland

Switched at Birth Videoland

Wat zou je doen als je er plots achterkomt dat jouw ouders eigenlijk niet jouw ouders zijn? Als blijkt dat je vlak na de geboorte bent omgewisseld met een andere baby? Het overkwam Bay Kennish en Daphne Vasquez in Switched at Birth.
Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Switched at Birth op Videoland

Tiener Bay Madeline Kennish komt er tijdens een schoolonderzoek achter dat haar AB bloedtype niet overeenkomt met het bloedtype van haar ouders John en Kathryn (A/O). Testen wijzen uit dat Bay niet de biologische dochter is va het stel. Al gauw blijkt dat Bay tijdens haar geboorte in het ziekenhuis verwisseld is met Daphne Paloma Vasquez, die is opgevoed door alleenstaande moeder Regina en oma Adriana.

Bay heeft in haar leven veel luxe gekend. Ze is opgegroeid in een rijk gezin, bestaande uit twee ouders en een broer. Daphne daarentegen had het een stuk lastiger. Ze is op driejarige leeftijd doof geworden door meningitis en in haar gezin gaat het financieel gezien helemaal niet zo goed. Krijgen de families het voor elkaar om zich gezamenlijk in te zetten om de twee dochters een goed leven te geven?

Trailer Switched at Birth