Videoland Serietip

Videoland Serietip: Loch Ness

Loch Ness Videoland

Het monster van Loch Ness is wereldberoemd, nu is er ook een monster boven water actief in het Schotse dorpje. Een pianoleraar wordt dood gevonden en al snel blijkt het om een moord te gaan. En het zal niet bij die ene moord blijven, hoe hard de rechercheurs die uit de grote stad worden ingevlogen ook hun best doen.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Loch Ness op Videoland

In Loch Ness is er nog nooit een moord gepleegd en daarom wordt DCI Lauren Quigley naar het kleine plaatsje gestuurd. Zij staat echter op het punt om promotie te maken en kan absoluut geen rare dingen gebruiken. Er volgt alleen al snel een probleem in haar spoor. Blake Albrighton komt het onderzoek helpen met zijn specifieke daderkennis, maar eigenlijk maakt het er vooral een rommeltje van.

Het echte werk moet uiteindelijk toch komen uit het dorp zelf van Annie Redford. Zij weet heel veel te achterhalen, maar kan niet voorkomen dat het dorp op zijn kop komt te staan. Bij de pianoleraar is een stukje uit zijn hersenen gehaald en niet veel later wordt een hart gevonden. Als ook nog een jongeling midden in het dorp doodgeslagen terug wordt gevonden slaat de paniek volledig toe. En gaat Loch Ness toe naar zeer verrassend plot.

Trailer Loch Ness