Videoland Serietip

Videoland Serietip: Galavant

Galavant Videoland

Hoever ben je bereid om te gaan als zowel jouw reputatie als jouw geliefde op het spel staan? Ridder Galavant is bereid om alles op het spel te zetten in de hoop zijn geliefde Magdalena weer voor zich terug te winnen. Dat is het verhaal in de serie Galavant, een musicaltelevisieserie die afkomstig is van ABC en sinds kort te bekijken is op Videoland.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Galavant op Videoland

Galavant wordt alom aanbeden. De moedige ridder gaat geen uitdaging uit de weg en heeft de vrouwen dan ook voor het uitkiezen. In de liefde is hij echter al voorzien, met Madalena als zijn verloofde. Dan komt de boosaardige koning Richard echter in het spel die Madalena dwingt om niet met Galavant, maar juist met hem te trouwen.

Galavant ziet het niet zitten om de liefde van zijn leven uit zijn handen te laten glippen en besluit er alles aan te doen om te voorkomen dat Richard er met Madalena vandoor gaat. Tijdens de huwelijksplechtigheid grijpt Galavant in, maar tot zijn grote verbazing kiest Madalena niet voor hem, maar voor Richard. Die keuze heeft grote invloed op zowel Galavant als Madalena. Komt het ooit nog goed tussen de twee? Of vindt Galavant de nieuwe liefde van zijn leven?

Trailer Galavant