Videoland Serietip

Videoland Serietip: Dark Matter

Dark Matter Videoland

Wat zou je doen als je plots ontwaakt op een ruimteschip en je geen idee hebt wie je bent of waar je vandaan komt? Het is een belangrijke kwestie waar de personages in Dark Matter mee te maken krijgen. Alleen als ze samenwerken kunnen ze de reis die hun nog te wachten staat overleven.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Dark Matter op Videoland

De zeskoppig bemanning van een verlaten ruimteschip ontwaakt ver weg van hun basis. Ze zijn hun herinneringen volledig kwijt, hebben geen flauw idee van wie ze zijn en hoe ze op het ruimteschip terecht zijn gekomen. Ze hebben slechts één aanwijzing om achter hun identiteit te komen en dat is een vrchtschip vol wapens en een bestemming: een afgelegen mijnbouwkolonie dat op het punt staat om een oorlogsgebied te worden.

Ze hebben werkelijk geen idee aan wiens kant ze staan. Slaagt de bemanning erin om de rug naar de geschiedenis te keren om samen te kunnen werken en veilig op de plaats van bestemming te komen of zal het verleden ze inhalen?

Trailer Dark Matter