Videoland Serietip

Videoland Serietip: Criminal Minds

Criminal Minds Videoland

Een serie die zich niet zozeer op de misdaad richt, maar juist op de misdadigers. Dat is wat er gebeurt in Criminal Minds, een Amerikaanse misdaadserie die sinds 2005 loopt en inmiddels al twaalf seizoenen telt. Al deze twaalf seizoenen zijn sinds zondag 1 oktober te bekijken via Videoland.
Criminal Minds Banner
Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Criminal Minds op Videoland

Een eliteteam dat zich focust op de meest verknipte criminelen om te voorkomen dat ze opnieuw toeslaan, dat is waar de Behavioral Analysis Unit (BAU) zich dagelijks mee bezighoudt. Het team bestaat uit mensen die allen hun eigen verhaal meedragen. Zo is Aaron Hotchner een ware leider voor het team die altijd snel het vertrouwen van mensen weet te wekken.

Daarnaast staan ook Jason Gideon, de meest ervaren agent David Rossi, de expert in obsessieve misdaden Derek Morgan en miskend genie dr Spencer centraal. Jason heeft een instorting gehad en herstelt daar nog van. Ondanks de bizarre achtergronden van de hoofdpersonen, weten ze als één team altijd goed op te treden tegen misdadigers.

Trailer Criminal Minds