Videoland Serietip

Videoland Serietip: Clique

Clique Videoland

Hoeveel heb je ervoor over om jouw beste vriendin te beschermen tegen foute praktijken? Holly gaat daar erg ver in in deze gloednieuwe serie van Videoland: Clique. De serie werd in het eerste kwartaal van 2017 uitgezonden op BBC en is nu al te zien bij Videoland.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Clique op Videoland

Georgia en Holly zijn al jarenlang bevriend en zetten samen de volgende stap in hun leven: de studententijd aan de universiteit. Als ze echter net een aantal weken bezig zijn aan de universiteit van Edinburgh, begint het steeds meer op te vallen dat Georgia meegetrokken wordt in een elite-groep waarvan Jude McDermid de leider is. Jude is een echte feminist en dat trekt veel studenten naar haar toe en dus ook Georgia.

Holly valt buiten de elite-groep en blijft daardoor alleen achter. Langzamerhand begint haar jaloezie echter plaats te maken voor grote zorgen om Georgia als zij zich anders begint te gedragen. Holly besluit vervolgens ook lid te worden van de groep. Daar komt ze achter duistere geheimen. Is ze op tijd om zichzelf en Georgia veilig te stellen?

Trailer Clique