Laatste Nieuws

Videoland Serietip: Californication

Californication Videoland

Als het huwelijk van Hank Moody en Karen steeds minder goed begint te verlopen, begint het steeds meer de vraag te worden of het ooit nog goedkomt tussen de twee. Helemaal als beide partners met een ander in het bed belanden. Hoe dat loopt, zien we in Californication.Het aanbod van Videoland is inmiddels zo groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Wij behandelen wekelijks een titel die je echt eens zou moeten bekijken. Deze series kunnen in de meeste gevallen genieten van een hoge IMDB-score en dat is uiteraard niet voor niets. Ons advies is dan ook om eens een weekend uit te trekken om lekker te gaan bingeviewen!

Californication op Videoland

Hank Moody lijkt het allemaal goed voor elkaar te hebben. De schrijver geniet van zijn leven als rockster. Hij heeft het echter niet door dat zijn vrouw Karen zich steeds ongelukkiger begint te voelen. Als zij haar verhaal doet aan Bill, een alleenstaande vader die wel naar haar luistert, duikt ze ook met hem het bed in.

De liefde tussen Hank en Karen lijkt dan ook klaar, maar Hank wil zich niet gewonnen geven. Hij wil Karen dolgraag weer voor zich winnen en het lukt hem. Als de relatie echter voor de tweede keer kapot gaat, komt Hank in een bizarre wereld terecht vol avonturen. Ook blijkt hij met de verkeerde het bed gedeeld te hebben.

Trailer Californication