Weemoedt

Weemoedt Videoland

Weemoedt is de derde serie die exclusief is gemaakt voor Videoland. Nadat we eerder al Zwarte Tulp en Nieuwe Tijden voorbij zagen komen op de streamingdienst, is het nu de beurt aan Weemoedt. De serie is vanaf 22 september exclusief te zien op Videoland. Weemoedt met Thijs Römer in de hoofdrol, is de eerste serie die voor Videoland gemaakt wordt door de nieuwe drama-unit van RTL Productions.

Römer is multifunctioneel ingezet in de nieuwe Nederlandse dramaserie. Samen met Jon Karthaus verzorgt hij de regie, de serie is gebaseerd op zijn roman en hij speelt zelf ook nog eens de hoofdrol in de serie. Ook werd hij al op pad gestuurd om bij RTL Late Night het één en ander toe te lichten over de serie en om de eerste beelden van Weemoedt te tonen.

In Weemoedt krijgen we een kijkje achter schermen in de Nederlandse showbizzwereld. Vanaf 22 september verschijnen iedere donderdag twee nieuwe afleveringen van Weemoedt. Vervolgens zal de serie in het voorjaar van 2017 worden uitgezonden op RTL 5.

Weemoedt: Dramaserie van Videoland

Thijs Römer gaat in de serie door het leven onder de naam Job Weemoedt, een talentmanager bij Talent Republic in Amsterdam die er alles voor doet om zijn talenten te beschermen. Hij is de man die ervoor zorgt dat zij hun werk kunnen doen zonder dat ze in de problemen raken. Dat doet hij door ze het rechte pad op te sturen. Zodra ze wel in de fout raken, voorkomt Job dat dat in de krant komt. Tot hij zelf de mist in gaat en alles kwijt lijkt te raken waar hij in de afgelopen jaren juist zo hard voor had gewerkt.Naast Thijs Römer kunnen we overigens ook een groot aantal andere bekende acteurs en actrices tegen gaan komen. Hoofdrollen zijn er voor Laura de Boer, Werner Kolf, Frédérique Spigt, Isis Cabolet en Eva Duijvesteijn. Gastrollen zijn er daarnaast voor Nils Verkooijen, Achmed Akkabi, Frederik Blom, Sanne Langelaar, Loes Haverkort, Hajo Bruins, Liliana de Vries en Kimberley Klaver.

Bekijk de trailer van Weemoedt op Videoland