Suspects

Suspects Videoland

Suspects is een exclusieve serie van Videoland. Nadat we eerder al series als Zwarte Tulp, Weemoedt en Nieuwe Tijden op de streamingdienst zagen verschijnen, is het nu de beurt aan Suspects. Sinds 12 maart 2017 verschijnen er iedere week op zondag twee afleveringen op Videoland totdat alle afleveringen van het eerste seizoen gelanceerd zijn.

De eerste aflevering van Suspects was niet alleen op Videoland te zien. De makers kozen ervoor om de eerste aflevering ook te lanceren op RTL4. Alle andere afleveringen van de nieuwe politieserie zijn echter alleen te bekijken via Videoland.

In Suspects hoef je ook niet te zoeken naar de nodige bekende Nederlanders. Zo kun je rekenen op sterren als Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher. Voor de gastrollen zijn onder meer Raymond Thiry, Victor Reinier, Thijs Römer en Georgina Verbaan opgetrommeld.


Suspects: Politieserie van Videoland

In Suspects zien we in het eerste seizoen hoe de politiefunctionarissen Susan Vlaanderen (Carly Wijs), Liv Scholten (Britte Lagcher) en Daan de Ridder (Jeroen Spitzenberger) zich vastbijten in acht verschillende zaken. Daarin komt van alles voorbij. Zo zien we de verdwijning van de tweejarige Milou voorbij komen. Ook wordt de jacht op een wrede serieverkrachter geopend.

Bij Suspects hoef je overigens niet te rekenen op het camerawerk dat je normaliter gewend was. De makers hebben besloten het anders aan te pakken, waarbij er zelfs Go Pro’s en beveiligingscamera’s zijn ingezet. Daarnaast maken de acteurs geen gebruik van een script met uitgeschreven dialogen. Daardoor word je volledig meegenomen in het verhaal.

Bekijk de trailer van Suspects op Videoland