Nieuwe Tijden

Nieuwe Tijden Videoland

Nieuwe Tijden is in navolging van Zwarte Tulp de tweede serie die exclusief is geproduceerd voor Videoland. Alhoewel de eerste veertig afleveringen ook te zien waren op RTL 4, werd de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden toch vooral gemaakt voor de streamingdienst. Niet voor niets beloonde Videoland zijn kijkers tijdens de zomer van 2016 iedere vrijdag met liefst vijf afleveringen.

Nieuwe Tijden speelt zich af in Utrecht, een bruisende studentenstad waar altijd wel iets te beleven valt. We kijken mee in een studentenhuis waarin veel verschillende gezichten samenkomen. En zoals we wel gewend zijn met soaps, verbergen al die gezichten hun eigen geheim.

In Nieuwe Tijden krijgen we dan ook te maken met nieuwe vriendschappen en vriendschappen die niet langer voort duren. Ook zien we dromen in vervulling gaan, terwijl andere barsten. Nieuwe Tijden bestaat uit 75 afleveringen. De eerste veertig afleveringen waren ook te zien op RTL 4. Na de veertigste aflevering verhuisde de serie exclusief naar Videoland. De streamingdienst biedt iedere vrijdag één nieuwe aflevering aan.Nieuwe Tijden: Soap van Videoland

In Nieuwe Tijden kijken we mee in een studentenhuis in Utrecht waarin een aantal acteurs van Goede Tijden, Slechte Tijden terechtkomt. Zo trekken Amy en Sil in bij de andere bewoners en blijkt Lucas een relatie te hebben met één van de bewoonsters van de soapserie. Hoelang die relatie stand houdt, is de vraag. Lucas blijkt namelijk de nodige geheimen te verbergen en dat geldt niet alleen voor hem. Ook zijn huisgenoten hebben stuk voor stuk geheimen die langzamerhand uitkomen. Of de anderen huisgenoten wel met die geheimen om kunnen gaan, kom je te weten in deze spin-off van GTST.

De cast van Nieuwe Tijden bestaat overigens uit negen hoofdpersonen. De vrouwelijke hoofdpersonen zijn Tiffy Koster (Cecilia Adoree), Carlijn Ros (Lisa Bor), Moon van Panhuys (Vajèn van den Bosch) en Amy Kortenaar (Holly Mae Brood). De mannen die rondlopen in het studentenhuis zijn Lucas Anders (Ferry Doedens), Sil Selmhorst (Soy Kroon), Karim Zouini (Olaf Ait Tami), Quinn Streefkerk (Wouter Zweers) en Bobby Ros (Tim Douwsma).

Nieuwe Tijden seizoen twee

Videoland heeft in december 2016 bekendgemaakt dat Nieuwe Tijden kan rekenen op een tweede seizoen. RTL wil meer afleveringen hebben van de spin-off van GTST en dat resulteert in het feit dat er een seizoen twee komt. Het tweede seizoen zal, net als het eerste seizoen, bestaan uit 75 afleveringen. De makers hebben wel alvast aangekondigd dat het afwachten is welke acteurs terugkeren voor seizoen twee. De verhoudingen komen flink op scherp te staan in het studentenhuis. Het is nog niet bekend of het tweede seizoen van Nieuwe Tijden opnieuw op RTL begint op het moment dat GTST aan zijn zomerstop bezig is.

Bekijk de trailer van Nieuwe Tijden op Videoland