Nieuwe Buren 2

Nieuwe Buren

Nieuwe Buren is van RTL verhuisd naar Videoland. Nadat het eerste seizoen van de dramaserie een groot succes bleek te zijn, koos men ervoor om ook een tweede seizoen te produceren. Dat tweede seizoen is vanaf november 2016 te zien op Videoland en wordt vervolgens in het eerste kwartaal van 2017 uitgezonden op RTL 4. De primeur van het tweede seizoen van Nieuwe Buren ligt dan ook in de handen van de streamingdienst.

Nieuwe Buren vertelde in het eerste seizoen het verhaal van Eva Nijhoff-van der Leek en Peter Nijhoff. Het stelletje besluit te verhuizen om samen met hun kindje Lieve een nieuw leven op te bouwen. Het meisje komt echter te vroeg ter wereld en overlijdt aan complicaties. Op dat moment zijn Peter en Eva al wel verhuisd en vinden ze steun bij Steef en Rebecca. Zoveel steun zelfs dat hun relatie uiteindelijk verder gaat dan alleen het steunen van elkaar. Aan het eind van seizoen één komt dat echter tot zo’n grote climax dat het volledig mis dreigt te gaan. Pas in seizoen twee komen de kijkers erachter wie de seizoensfinale van het eerste seizoen hebben overleefd.Nieuwe Buren 2 op Videoland

Het tweede seizoen van Nieuwe Buren is vanaf november te zien op Videoland. Direct in de eerste aflevering zien we dat niet iedereen ongeschonden uit de seizoensfinale van seizoen één is gekomen. Rebecca (Katja Schuurman) is overleden, haar vriend Steef (Thijs Römer) zit in de gevangenis en Peter (Daan Schuurmans) zit in een tbs-kliniek. De nieuwe buren die we in seizoen twee leren kennen en die Steef en Rebecca vervangen, zijn Melissa ‘Steffi’ Bos (Karina Smulders) en Lex Hartog (Fedja van Huêt).

Het tweede seizoen van Videoland telt, net als het eerste seizoen, in totaal tien afleveringen. Alle afleveringen zijn sinds november in één keer te zien op Videoland. In het eerste kwartaal van 2017 wordt de serie ook uitgezonden op RTL 4.

Bekijk de trailer van Nieuwe Buren 2 op Videoland