Videoland opzeggen in drie simpele stappen

Videoland opzeggen doe je door drie eenvoudige stappen. Dit kan allemaal in het systeem van Videoland zelf. Het makkelijkste is om dit te doen via de webversie van de streamingdienst. Wij leggen je de drie stappen uit om Videoland op te zeggen.

Videoland opzeggen: stap 1

Videoland opzeggen doe je via het systeem van de video-on-demanddienst. Log allereerst in zoals je altijd doet om films of series te gaan kijken. Onderaan de startpagina zie je het menu staan, met daarbij Home, Series, Films, Kids en Huurfilms. Rechts daarnaast staat een – in ons geval – groen bolletje met je initialen. Klik hierop, want dan kom je bij de instellingen van jouw account.

Videoland opzeggen stap 1

Videoland opzeggen: stap 2

Eenmaal bij de instellingen van je account aangekomen kun je van alles instellen. De opties zijn onderverdeeld in drie categorieën: profielgegevens, abonnement en tv’s en settopboxen. Om Videoland te kunnen opzeggen moet je doorklikken naar abonnement. Daar staat ingesteld hoe jouw betalingen zijn geregeld (bijvoorbeeld een automatische incasso) en daarnaast via welke giro- of bankrekening dit gaat. Onder deze gegevens staat de button: abonnement opzeggen. Mocht je meerdere profielen hebben aangemaakt, dan is deze optie alleen zichtbaar via het hoofdprofiel.

Videoland opzeggen stap 2

Videoland opzeggen: stap 3

Klik op de button abonnement opzeggen en je krijgt twee nieuwe buttons te zien. Was dit een foutje, dan druk je uiteraard op annuleren. Videoland opzeggen doe je door te drukken op de rode button met de tekst ‘definitief opzeggen’. Heb je dit gedaan, dan is je videoland abonnement opgezegd. Je krijgt hiervan ook nog een bevestiging per e-mail.

Videoland opzeggen stap 3

Per wanneer loopt mijn abonnement af?

Videoland opzeggen wil niet zeggen dat je per direct niet meer kunt kijken. Je betaalt tenslotte per maand. Vanaf de eerste dag van je volgende betaaltermijn zal je abonnement aflopen. Een voorbeeld: Is je laatste betaling verricht op 1 januari, dan zal je Videoland-abonnement aflopen per 1 februari. Je kunt op ieder moment opzeggen, dus ook als je een dag voor het aflopen van je maand besluit op te zeggen zal dit tijdig worden verwerkt.

Kom je er niet uit of gaat er iets mis met je account? Neem dan contact op met de klantenservice van Videoland via het e-mailadres klantenservice@videoland.com of telefonisch op 0800-8085. Telefonisch is Videoland bereikbaar tussen twaalf uur ‘s-middags en tien uur ‘s-avonds.