Laatste Nieuws

Videoland nu ook via PlayStation 3 en 4 te bekijken

Videoland is niet alleen druk bezig met het uitbreiden van het aanbod van films en series, maar ook met de mogelijkheden om de content te bekijken. Tot dusver was het alleen mogelijk om via je computer en tablet te kijken naar Videoland Unlimited. Om het naar je televisie te streamen was een Chromecast nodig. Nu is er een extra mogelijkheid, want Videoland is geïntegreerd in de PlayStation 3 en PlayStation 4.

Hoe installeer je Videoland Unlimited op je Playstation?

Het blijkt een peulenschilletje om Videoland Unlimited te installeren op je Playstation 3 of 4. Hieronder hebben we de stappen voor je uitgelegd.

Videoland op PS3 stap 1

De Videoland App is eenvoudig te vinden in het PlayStation-systeem. Ga bij de categorie TV/Videodiensten naar het overzicht met applicaties. Daar springt de gele V in het rode vakje al snel op. Eén druk op de knop en de Videoland App zal worden geïnstalleerd, dit neemt nog geen minuut in beslag.

Videoland op PS3 stap 2

De Videoland App wordt in hetzelfde lijstje toegevoegd, waar je het dus gelijk in het startscherm van je PlayStation terug kunt vinden. Het enige wat je vervolgens moet doen is jouw PlayStation koppelen aan je account. Wanneer je de Videoland App opstart op de PlayStation krijg je een code te zien. Ga vervolgens op je computer naar ‘Mijn Videoland Account’ – deze is te vinden door rechtsoder in je scherm op je naam te klikken in het gekleurde balletje. Klik dan door naar TV’s en Settopboxen.

tv instellingen videoland

Je komt dan uit op bovenstaande pagina. Onderaan kun je vervolgens je PlayStation koppelen. Het enige dat je hoeft te doen is zelf een naam geven aan je PlayStation en vervolgens voer je de 6-cijferige code in die je groot in beeld op de PlayStation ziet staan. Bevestig je invoer en je de PlayStation zal Videoland gelijk erkennen.

Videoland op PS3 stap 3

Je wordt direct doorgestuurd naar het startscherm van Videoland, dit herken je vermoedelijk al van onder meer de webbased versie. Alles werkt exact hetzelfde als de versies voor de pc en de tablet. Zoek je favoriete film en serie en kijken maar!