Laatste Nieuws Videoland Archief

Videoland Archief: Moordvrouw

Moordvrouw Videoland

Moordvrouw Videoland

Moordvrouw is één van de series die Videoland rijk is. Op de Nederlandse televisie is de serie immens populair met voor bijna ieder seizoen ruim 1,5 miljoen gemiddelde kijkers per aflevering. Daarbij hebben vooral hoofdpersonen Wendy van Dijk (Fenna Kremer) en Thijs Römer (Evert Numan) de harten van de fans veroverd. En gelukkig voor ons zijn liefst alle vijf de seizoenen te bekijken via Videoland. Liefst vijftig afleveringen vol kijkplezier.
Het aanbod van Videoland zit bomvol oude pareltjes. Wij proberen wekelijks het stof van een titel af te blazen en terug te blikken in de tijd dat de Nederlandse serie op de buis verscheen een absoluut succes was. Is het van voor jou tijd, of heb je toen wekelijks genoten? De hele reeks eens bingeviewen is in alle gevallen ons advies!

Moordvrouw op Videoland

Moordvrouw vertelt ons het verhaal van Fenna Kremer. Deze vrouwelijke rechercheur komt bij een Fries politieteam terecht en daar verloopt niet alles vlekkeloos. Fenna maakt bij het politieteam niet echt vrienden door haar bijzondere aanpak. Het is dan ook de vraag of het team er wel in slaagt om bijeen te blijven. Het is aan Carla Vreeswijk, de hoofdcommissaris, om het team tevreden te houden.

Inmiddels kent deze populaire politieserie al liefst vijf seizoen en is in februari 2016 zelfs aangekondigd dat we kunnen gaan rekenen op een zesde seizoen. De opnames voor dat seizoen zijn al in volle gang, maar op het moment van schrijven is het nog niet bekend wanneer het seizoen op televisie verschijnt. Alle tijd nog dus om volledig bij te kijken door op Videoland aan de slag te gaan met de eerste vijf seizoenen van deze serie.

Hoofdpersonen Moordvrouw

Moordvrouw is ongetwijfeld ook deels populair geworden door zijn cast. Wendy van Dijk kruipt voor de serie in de huid van Fenna Kremer en zij kon in de afgelopen jaren rekenen op de nodige positieve berichten en dat geldt ook voor haar collega’s Renée Soutendijk (Carla Vreeswijk), Thijs Römer (Evert Numan), Porgy Franssen (Menno de Waard), Achmed Akkabi (Bram Amezien), Chava Voor in ’t Holt (Simone Blok), Fockeline Ouwekerk (Liselotte van Kempen), Mehrnoush Rahmani (Samantha Fardjam) en Jelle de Jong (Joeri van Loon). Reden genoeg dus om Videoland op te starten en aan de slag te gaan met vijftig afleveringen Moordvrouw.