Laatste Nieuws

Videoland kondigt nieuwe Sinterklaasserie aan

De Pepernoten Club Videoland

Videoland heeft een gloednieuwe Sinterklaasserie aangekondigd genaamd De Pepernoten Club. Vanaf 17 november kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met De Pepernoten Club. De serie heeft rollen voor een aantal bekende YouTube-sterren. Daarnaast speelt Bartho Braat uit GTST Sinterklaas.

De Pepernoten Club


In De Pepernoten Club gaan we zien of het Vlogpiet en Prankpiet lukt om pakjesavond te redden. Prankpiet heeft een grap uitgehaald waardoor ze alle verlanglijstjes van de kinderen zijn verloren en het is maar de vraag of ze die lijstjes nog weer op tijd terugkrijgen. Ze besluiten tekeningen, liedjes en spelletjes in te zetten om de verlanglijstjes alsnog terug te vinden.

Sinterklaas mag natuurlijk niets weten van de fout en dus besluiten Prankpiet en Vlogpiet om YouTube-sterren in te schakelen. Bibi Breijman, MeisjeDjamila en Clonny Games moeten allemaal op hun eigen manier helpen om Pakjesavond te redden.

De Pepernoten Club op Videoland

De Pepernoten Club is vanaf 17 november te bekijken via Videoland. Iedere zaterdag worden nieuwe afleveringen toegevoegd. Naast de eerdergenoemde acteurs gaan we ook Lisa Michels, Nellie Benner, Nick Golterman, Thomas Cox en Yasmin Karssing voorbij zien komen. Daarnaast is op het YouTube-kanaal GLITCH extra content te vinden over de nieuwe Sinterklaasserie.