Videoland Erotiek waar te vinden en hoe te blokken

Videoland heeft in tegenstelling tot onder meer Netflix ook Erotiekfilms in het pakket zitten. Voor nieuwe gebruikers is het vaak wel even zoeken naar Videoland Erotiek. Tegelijkertijd zijn er volop gebruikers die willen voorkomen dat hun kinderen het Videoland Erotiek aanbod vinden. We leggen daarom op deze pagina zowel uit hoe je Videoland Erotiek kunt vinden én hoe je dit kunt blokken.Waar vind ik Videoland Erotiek?

Om argeloze bezoekers niet te storen is Videoland Erotiek flink verstopt in het systeem. Wanneer je bent ingelogd in het hoofdmenu van de video-on-demanddienst kun je in de onderbalk je keuze maken tussen het aanbod films, series en huurfilms. Om het erotische aanbod te vinden kies je films. Vervolgens klik je op genre en ga je selecteren. Daar scroll je de lijst door en kom je Erotiek tegen.

 Erotiek op Videoland

Om naar Videoland Erotiek te gaan klik je hierop. Je krijgt vervolgens nog wel de volgende vraag: “Je staat op het punt om naar het erotiek aanbod te gaan, wil je dat?” Klik op begrepen en je komt binnen in het erotiek aanbod. Was dit een misklik? Dan kun je ‘naar home’ aanklikken. Dit werkt vervolgens exact hetzelfde als het systeem van Videoland zelf, alleen is alles dus afgesloten van de rest.

Erotiek Videoland

En een vraag die veel mensen nog zullen hebben. Stel als ik iets kijk van het erotiek-aanbod, wordt dit dan ook opgenomen in mijn kijkgeschiedenis? Nee! Dit wordt door Videoland automatisch afgeschermd. Dit omdat erotiek in een volledig afgeschermde omgeving wordt aangeboden.

Hoe blokkeer ik Videoland Erotiek?

Erotiek uitschakelen op VideolandWaar sommige mensen moeten zoeken naar het Videoland Erotiek aanbod, zijn er vermoedelijk ook mensen en kinderen die er per ongeluk op stuiten. Deze groep wil helemaal geen gebruik maken van deze extra titels én vooral niet dat bijvoorbeeld hun kinderen het gaan bekijken.Hiervoor geeft Videoland je de optie om het af te schermen. Wanneer je rechtsonder in de menubalk op je naam klikt in het gekleurde balletje, kom je bij alle instellingen. Je kunt hier je kijkgeschiedenis bekijken, moviepoints verzilveren of apparaten koppelen. Ook kun je eenvoudig je profielen beheren.

Bij ieder profiel kun je zien of er een beveiliging is door middel van een pincode, of de gebruiker betalingen mag uitvoeren én of hij of zij toegang heeft tot alle video’s.Hieronder vallen dan namelijk ook de erotiektitels. Heeft je kind een eigen account? Dan kun je voor hem of haar instellen dat hij alleen video’s mag bekijken tot een bepaalde leeftijd. Je past een profiel aan door bovenaan zijn naam aan te klikken in het gekleurde balletje. Vervolgens kun je alle instellingen aanpassen. Behalve een naam, geslacht en geboortedatum kun je onderaan een pincode instellen, geef je aan of iemand betalingen mag uitvoeren en selecteer je of iemand toegang heeft tot alle video’s. Bij je kinderen kun je hier dus aangeven dat dit niet het geval mag zijn. Verstandig is om vervolgens ook de andere profielen te voorzien van een pincode. Zodoende kan je kind niet per ongeluk inloggen op jouw profiel om alsnog bij 18+ content uit te komen.