Laatste Nieuws

Tweede seizoen voor Soof: de serie nu al aangekondigd

Soof Serie

Alhoewel het eerste seizoen van Soof: de serie nog niet eens te zien is geweest, is al bekend geworden dat de serie op een tweede seizoen kan rekenen. Dat heeft producent Millstreet Films op donderdag naar buiten gebracht. Nog voor er maar één aflevering is uitgezonden, is een tweede seizoen al een feit.

Opmerkelijk besluit
Dat Soof: de serie nu al kan rekenen op een tweede seizoen, is best een beetje opmerkelijk te noemen. Toch reageerde een woordvoerdster van Millstreet Films nuchter. “De eerste reacties zijn echter zo positief dat we er niet aan twijfelen dat er een tweede raaks gaat komen.” Liefhebbers van Soof hoeven de komende tijd dan ook zeker nog geen afscheid te nemen van hun favoriete personages.

Soof eerste een film

Het eerste seizoen van Soof gaat opgepakt worden waar de tweede film is geëindigd. Kasper en Soof zijn niet meer bij elkaar en leven gescheiden van elkaar. Tot de dag dat Kasper onderdak nodig heeft en aanklopt bij Soof. Hij komt op de zolder bij zijn ex-vrouw en kinderen terecht. Voor het tweede seizoen moeten onder meer Lies Visschedijk, Fedja van Huet, Dan Karaty en Anneke Blok weer terugkeren. Het eerste seizoen van Soof: de serie is in november te zien op Videoland.