Laatste Nieuws

Trailer en releasedatum Younger seizoen 5 vrijgegeven

Younger seizoen 5

Het vijfde seizoen van Younger is in aantocht en ook op Videoland kunnen we de nieuwe afleveringen van de serie bekijken via Videoland. In aanloop naar het nieuwe seizoen is zowel de releasedatum op Videoland als een trailer verschenen voor seizoen 5.

Younger

In Younger staat de veertigjarige Liza centraal. Als ze er alleen voor komt te staan, valt het haar al snel op dat het moeilijk is om op haar leeftijd weer aan de bak te komen. Een moment in de bar verandert echter al snel haar visie. Als een twintiger haar probeert te versieren en denkt dat ze even oud zijn, besluit ze het over een andere boeg te gooien. Een complete make-over zorgt ervoor dat ze zich voortaan voordoet als een dame van 26 jaar, maar lukt het haar ook om hun gedrag en taalgebruik aan te nemen?

Trailer en releasedatum Younger seizoen 5 vrijgegeven

In aanloop naar Younger seizoen 5 is alvast een trailer naar buiten gebracht van wat we van het vijfde seizoen kunnen verwachten. Gezien Videoland in Nederland de rechten heeft over de serie, kunnen we één dag na de release van een nieuwe aflevering in de Verenigde Staten ook in Nederland aan de slag met de episode. Vanaf 6 juni worden wekelijks nieuwe afleveringen van Younger toegevoegd aan het aanbod.