Top 5

Top 5 van September 2017 op Videoland

Meisje van Plezier Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Eerder behandelden we al serietips met nieuwe titels uit de maand september: Galavant en Dark Matter. Hieronder dan ook de Top 5 van september 2017 op Videoland.

CSI: Crime Scene Investigation

In CSI: Crime Scene Investigation volgen we een forensisch team in de stad Las Vegas op de voet. Het forensisch onderzoeksteam wordt bij de meest verschrikkelijke zaken gehaald. Van verkrachtingen tot moorden. Slaagt het team erin om met Gil Grissom (gespeeld door William Petersen) als de leider zo veel mogelijk zaken op te lossen? De eerste zes seizoenen van deze razend populaire serie zijn inmiddels in ieder geval te zien bij Videoland.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

CSI Videoland

The Good Fight

The Good Wife hebben we in de afgelopen jaren leren kennen als een populaire serie en Videoland heeft sinds kort ook de rechten over de spin-off van die serie te pakken. The Good Fight pakt het verhaal één jaar na de gebeurtenissen in The Good Wife op. Christine Baranski speelt weer de rol van Diane Lockhart. In de serie is Diane in een zwart gat terecht gekomen en ook financieel gezien gaat het niet goed met haar. Lukt het haar om, samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn, haar reputatie weer op te bouwen?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

A Beautiful Mind

John Forbes Nash Jr. is een wiskundig wonderkind en ontdekt een revolutionaire economische theorie. Een geheime overheidsorganisatie besluit zijn talent in te zetten om de communisten dwars te zitten. Slaagt Nash erin om de spanning die zijn werk met zich meedraagt te boven te blijven, of kan het wiskundig wonderkind straks alleen nog terugvallen op de vrouw die zijn gezin draaiende heeft gehouden?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Catch Me If You Can

Frank slaagt er constant in om zich voor te doen als iemand anders. Of hij nou hoogleraar, arts of advocaat speelt; het gaat hem iedere keer vlekkeloos af. Met zijn twintig jaar oud heeft hij dan ook al vele mensen opgelicht, zonder dat ze hem ooit te pakken hebben gekregen. Maar kan hij de politie ook voor blijven?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Meisje van Plezier

Nadine is een doodgewone huisvrouw die door haar man is achtergelaten. Ze wil graag haar onafhankelijkheid hervinden en besluit als highclass-escortgirl aan de slag te gaan. In plaats van in een diep zwart gat te vallen, blijkt Nadine weer volledig op te bloeien als ze haar onafhankelijkheid hervindt.

Bekijk deze titel direct op Videoland.