Top 5

Top 5 van Oktober 2017 op Videoland

Dare Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Eerder behandelden we al een serietip met een nieuwe titel uit de maand oktober: Criminal Minds. Hieronder dan ook de Top 5 van oktober 2017 op Videoland.

Dare

Videoland richt zich momenteel op series die korter duren dan we gewend zijn. Na Vaders en Moeders heeft dat nu geleid tot een tiendelige jongerenserie genaamd DARE. In de serie zien we Justin, een populaire YouTuber die veel over heeft om meer volgers te krijgen. Hij besluit uitdagingen aan te gaan en komt zo in een verlaten gesticht terecht waar hij een kwade geest ontwaakt. Als die kwade geest ervoor zorgt dat Justin steeds minder populair wordt, zit er voor hem niets anders op dan de confrontatie aan te gaan. In de serie spelen bekende YouTubers als Stefan Jurriens, Thomas van der Vlugt, Kaj van der Ree en Dionne Slagter.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Dexter

Dexter Morgan is werkzaam als forensisch onderzoeker waar hij bloedspatpatronen onderzoekt. ’s Nachts ontpopt hij zich echter als een seriemoordenaar. Hij kiest zijn slachtoffers echter secuur uit en vermoordt alleen de mensen die het verdienen om vermoord te worden; andere moordenaars die nooit gestraft zijn. Lukt het hem om zijn dubbelleven verborgen te houden voor de buitenwereld?

Bekijk deze titel direct op Videoland

Dexter Videoland

De Gelaarsde Kat

Als De Gelaarsde Kat net gevlucht is en te horen krijgt dat twee moordlustige boeven genaamd Jack en Jill in het bezit zijn van magische bonen, besluit hij actie te ondernemen. De kat is al jarenlang op zoek naar de magische bonen . De Gelaarsde Kat is echter niet de enige kat die op jacht is naar de magische bonen. Lukt het hem om ze te pakken te krijgen?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Minority Report

Vooruit in het jaar 2054 is in Washington een speciale afdeling die moordenaars oppakt nog vóór ze de moord gepleegd hebben. John Anderton is één van de detectives daar. Tot de dag dat hij zelf wordt aangemerkt als toekomstig moordenaar en alles erop wijst dat hij er door iemand is ingeluisd. Weet John Anderton zichzelf uit de situatie te redden?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Apple Tree Yard

Yvonne Carmichael lijkt alles goed voor elkaar te hebben. Ze leidt een normaal leven. Als ze een mysterieuze en charismatische man ontmoet, doet ze er alles aan om de affaire buiten haar gezinsleven en carrière te houden. Toch dreigt ze alles te verliezen wat ze liefheeft. Kan Yvonne haar leven op tijd weer op de rails krijgen?

Bekijk deze titel direct op Videoland.