Top 5

Top 5 van November 2017 op Videoland

The Handmaid's Tale Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Hieronder dan ook de Top 5 van november 2017 op Videoland.

Soof: Een Nieuw Begin

Na twee succesvolle films, is het nu tijd voor Soof: Een Nieuw Begin. Kasper en Soof zijn inmiddels niet meer samen. Omdat het eigen plekje van Kasper echter onbewoonbaar wordt verklaard, besluit hij in te trekken op de zolder bij Soof en de kinderen. Het lijkt voor even een ideale situatie, maar al snel komen ze erachter dat het toch lastig is om als gescheiden stel bij elkaar te wonen. Vooral als ze verliefd worden op iemand anders.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Black Sails

In Black Sails staat Kapitein Flint centraal. Hij wordt gezien als een briljante en gevreesde piraat.Als zijn schip van alle kanten wordt belaagd, besluit hij naar New Providence Island te vertrekken. Daar gaan ze de strijd aan om het voortbestaan van het eiland te redden. In zijn strijd bundelt hij onder meer de krachten met Eleanor Guthrie.

Bekijk deze titel direct op Videoland

Star Trek Into Darkness

De bemanning van de Enterprise moet zo snel mogelijk terug naar de aarde worden gehaald. Eenmaal terug op aarde krijgen ze te horen dat de Starfleet is vernietigd. Er is dan ook crisis ontstaan in de wereld en het is aan Captain Kirk om een klopjacht te leiden om de daders te pakken te krijgen. Met hen heeft hij tenslotte nog een appeltje te schillen.

Bekijk deze titel direct op Videoland

100% Coco

Dat Videoland een film die zeer recent nog in de bioscoop was te zien al op zijn streamingdienst heeft staan, stemt ons erg tevreden. In deze film zien we hoe de dertienjarige Coco voor het eerst naar de middelbare school gaat. Daar blijkt ze er heel anders uit te zien dan haar klasgenoten en daar wordt ze flink mee gepest. Dan besluit coco onder de pseudoniem Style Tiger een modevlog te beginnen. Die vlog brengt haar veel verder dan ze ooit heeft kunnen denken.

Bekijk deze titel direct op Videoland

The Handmaid’s Tale

Gebaseerd op de razendpopulaire bestseller van Margaret Atwood, ging Hulu aan de slag met The Handmaid’s Tale. Zeer verrassend ging Videoland vervolgens aan de haal met de uitzendrechten in Nederland van deze dramaserie. In de serie worden we meegenomen naar Gilead. Daar worden vrouwen gezien als staatseigendom en blijkt Offred één van de weinige nog vruchtbare vrouwen. Terwijl zij ervoor moet zorgen dat er nieuwe kinderen komen, heeft ze zelf slechts twee andere doelen: overleven en haar dochter terugvinden.

Bekijk deze titel direct op Videoland