Top 5

Top 5 van Mei 2017 op Videoland

De 12 van Oldenheim Videoland

De 12 van Oldenheim Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Eerder behandelden we al serietips met nieuwe titels uit de maand mei: The Fosters en Follow the Money. Hieronder dan ook de Top 5 van mei 2017 op Videoland.

Men in Black

Kay en Jay kun je het best omschrijven als twee koele ‘MIB’ agenten. Het is de bedoeling dat ze een oogje in het zeil houden om te voorkomen dat buitenaardse wezens op aarde erin slagen om het één en ander te vernietigen. Wanneer ze te horen krijgen dat een buitenaardse terrorist enkele zonnestelsels kapot dreigt te maken, staan de twee Men in Black-agenten paraat om daar een stokje voor te steken. Weten zij snel genoeg in te grijpen en de mensheid op tijd te redden?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Awkward

Awkward is in mei niet nieuw op Videoland verschenen, maar wel is er een nieuw seizoen toegevoegd aan deze MTV-serie. In de tienerserie zien we hoe het Jenna niet makkelijk wordt gemaakt. Als ze per ongeluk valt en haar arm breekt, gaat op school al snel het gerucht rond dat het een poging tot zelfmoord was. Jenna besluit het over een andere boeg te gooien en ziet haar populariteit flink stijgen. Tegelijkertijd heeft ze echter wel de nodige problemen met haar vriendinnen, haar geheime relatie én heeft ze een crush op een misschien wel onmogelijke liefde.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Captain Phillips

Captain Phillips vertelt het indrukwekkende en waargebeurde verhaal van Richard Phillips. Zijn vrachtschip Maersk Alabama viel in 2009 in handen van Somalische piraten. Om zijn bemanning te beschermen, gaf Phillips zichzelf op als gijzelaar. Het is aan Muse om de taken van de kapitein over te nemen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Broadchurch

Het derde seizoen van Broadchurch is deze maand online verschenen op Videoland. Het derde seizoen is ook direct het laatste seizoen. Het derde seizoen vindt drie jaar na de moord op een elfjarige jongen plaats. Broadchurch krijgt nu te maken met een verkrachtingszaak. In de zoektocht naar de dader worden wrede geheimen blootgelegd en zien we hoe de inwoners steeds verder tegenover elkaar komen te staan.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

De 12 van Oldenheim

In een oer-Hollands dorpje lijkt niets aan de hand. De gemeenschap kan het tenslotte goed met elkaar vinden. Totdat een reeks mysterieuze verdwijningen het dorpje plots in hun greep houden. Die verdwijningen hebben een zeer grote invloed op de eens zo hechte gemeenschap. Beetje bij beetje komen we achter de eigen verhalen van de personages. De 12 van Oldenheim is sinds deze maand exclusief te zien bij streamingdienst Videoland.

Bekijk deze titel direct op Videoland.