Laatste Nieuws Top 5

Top 5 van Maart 2017 op Videoland

Suspects Videoland

Suspects Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Eerder behandelden we al serietips met nieuwe titels uit de maand maart: Valkyrien en Grandfathered. Hieronder dan ook de Top 5 van maart 2017 op Videoland.

Suspects

Bovenaan de top 5-lijst van deze maand prijkt de naam van Suspects. De serie is in maart gloednieuw op Videoland verschenen na één aflevering op RTL en iedere zondag worden er twee nieuwe afleveringen online gezet. In Suspects kijken we mee hoe Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Scholten de nodige misdaadzaken oplossen. Van serieverkrachting tot ontvoering en van seriemoord tot peutervermissing, je ziet het allemaal voorbij komen in Suspects: een serie waar geen hele scripts voor zijn gebruikt.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Twilight

Videoland heeft afgelopen maand zowel Twilight als The Twilight Saga II – New Moon toegevoegd aan zijn aanbod. In de eerste film in de reeks zien we hoe Bella Swan altijd al anders is geweest dan de rest. Altijd valt ze overal buiten en vindt ze voor alles haar eigen manier. Tot de dag dat ze vehuist naar Forks en de mysterieuze en knappe Edward Cullen leert kennen. Ze is op slag verliefd, maar omdat Edward een onsterfelijke vampier is, is hun liefde eigenlijk onmogelijk. Hoe dat loopt, zie je in Twilight.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Der Untergang

De laatste dagen van zijn heerschappij bevindt Adolf Hitler, in Der Untergang gespeeld door Bruno Ganz, zich in zijn bunker in Berlijn. Alles wijst erop dat het klaar is voor Adolf Hitler en hij de macht verliest. Toch wil hij de bunker niet verlaten en blijft hij samen met zwaar gehavende soldaten en zonder verpleging en medicijnen achter in de bunker in de uitzichtloze situatie.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Sanne Wallis de Vries – Kaka Passa

Sanne Wallis de Vries timmerde al jaren aan de weg toen ze meedeed aan Wie Is De Mol? Maar nu ze de winnaar van het programma is geworden, is ze mateloos populair geworden. Gelukkig heeft Videoland afgelopen maand ook een voorstelling van Sanne toegevoegd aan zijn aanbod. Het gaat om Kaka Passa, oftewel: Shit Happens. Zo leren we ook een heel andere kant van de cabaretier kennen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Sin City

Sin City staat voor Basin City. Het stadje wordt geteisterd door moorden en misdaden. In de film kijken we mee met drie verschillende verhalen. Eerst staat straatvechter Marv centraal, in het tweede verhaal gaat het om Dwight en in het derde verhaal gaat het om John Hartigan. Straatvechter Marv zoekt naar wraak als de moord op Goldie op hem wordt afgeschoven. Dwight probeert in The Big Fat Kill de meiden van Old Town te beschermen tegen Jack Rafferty, een corrupte agent. In het laatste verhaal zien we of ex-agent John Hartigan zijn belofte aan Nancy Callahan waar kan maken.

Bekijk deze titel direct op Videoland.