Top 5

Top 5 van Juli 2017 op Videoland

World War Z Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Eerder behandelden we al serietips met nieuwe titels uit de maand juli: Switched at Birth, Loch Ness en The Collection. Hieronder dan ook de Top 5 van juni 2017 op Videoland.

World War Z

Gerry Lane is niet alleen vader en echtgenoot, maar heeft ook hart voor zijn werk. Gerry is werkzaam voor het leger en de overheid. Als hij de vraag krijgt om het op te nemen tegen een zombie-apocalyps bedenkt hij zich geen moment en gaat hij de strijd aan. Slaagt Gerry Lane erin om zowel zijn vrouw en kinderen als de rest van de wereld te beschermen tegen de ongelooflijke snelle uitbraak van vleesetende zombies? Je ziet het in World War Z, waarin een hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Brad Pitt.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Salamander

Als in de private familiebank Jonkhere 66 kluizen worden leeggeroofd, besluit men de zaak in de doofpot te stoppen. De bank en justitie willen paniek voorkomen en brengen het nieuws dat de kluizen van de grootste machthebbers van het land zijn leeggeroofd niet naar buiten. Als hoofdinspecteur Paul Gerardi hoogte krijgt van het nieuws, doet hij er alles aan om alles over de zaak te weten te komen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Mannenharten 2

Liefde gaat niet altijd over rozen, zo zien we wel weer in Mannenharten 2. Nicole en Wouter hebben een baby gekregen, maar die drijft hun vooral uit elkaar in plaats dat ze nader naar elkaar toegroeien. Wouter besluit samen met Tim het studentenleven in te duiken. Dennis verliest zijn hart op zijn beurt aan een nieuw zangtalent. Ook is er een rol weggelegd voor Niels en Younes. Slagen ze er eindelijk in om de liefde van hun leven tegen het lijf te lopen?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Kingdom

Alvey Kulina heeft samen met zijn vriendin een mxied martial arts gym genaamd Navy St. Gym in Venica. Hij helpt mensen met workouts en maakt echte vechtersbazen, samen met zijn zonen Nate en Jay. In Kingdom staan familie, ambitie, lust, verraad en eer centraal en zien we hoe mensen gedreven worden tot de meest bizarre beslissingen die ze maken van verraad tot misdaden.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Katniss Everdeen deed wat eigenlijk niemand van haar had verwacht: Tot tweemaal toe de Hongerspelen overleven. In The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 staat ze voor een nieuwe uitdaging. Ze is namelijk nog steeds niet veilig en nu haar geliefde Peeta Mellark vastzit door Het Capitool, komt er een revolutie waarvan Katniss het gezicht wordt. Het levert een flinke opstand op waarbij men de onvrede jegens de regering wil uiten.

Bekijk deze titel direct op Videoland.