Laatste Nieuws Top 5

Top 5 van Februari 2017 op Videoland

Kill Bill Videoland

Kill Bill Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Eerder behandelden we al serietips met nieuwe titels uit de maand februari: Code Black en Gangland Undercover. Hieronder dan ook de Top 5 van februari 2017 op Videoland.

Kill Bill 1 & 2

De eerste naam in deze top 5, is die van Kill Bill 1 en 2. De film vertelt het verhaal van Beatrix Kiddo, ook wel bekend als The Bride. Zij heeft een relatie met Bill en zodra ze zwanger is, vertrekt ze bij The Vipers om haarzelf en haar kind een beter leven te bezorgen. Als Bill erachter komt waar Beatrix zit, vermoordt hij haar en alle gasten op haar eigen bruiloft. Beatrix blijkt echter niet dood en als ze na vier jaar uit haar coma ontwaakt heeft ze nog maar één doel: wraak nemen op Bill. Ook de Vipers moeten eraan geloven. Zowel deel 1 als deel 2 vinden we inmiddels terug in het aanbod van Videoland.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Legend of the Seeker

Gebaseerd op de boekenreeks De Wetten van de magie werd de serie Legend of the Seeker ontwikkeld. Met een IMDb-score van 7.7 presteert de serie zeker niet verkeerd. In Legend of the Seeker zien we de avonturen van Richard Cypher en Kahlan Amnell. Richard is een jonge bosbewoner en Kahlan een mysterieuze vrouw. Als team willen ze er alles aan doen om te voorkomen dat de meedogenloze tiran Darken Rahl zijn plannetje niet uit ziet komen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Short Term 12

Grace is werkzaam voor Short Term 12 waarin ze probleemjongeren probeert te helpen. Als ze erachter komt dat ze zwanger is van haar vriend Mason, maakt ze een afspraak om een abortus te ondergaan. Tegelijkertijd richt ze zich op Jayden, een nieuw meisje in de groep van wie ze al gauw ontdekt dat ze misbruikt wordt door haar vader. De drukke baan van Grace krijgt vanaf dat moment invloed op haar verleden, haar heden en de toekomst.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Jochem Myjer – De rust Zelve

Jochem Myjer is wellicht wel één van de grootste grappige talenten die momenteel rondloopt in Nederland. De cabaretier had al één van zijn titels in het aanbod van Videoland zitten, maar daar is nu ook De Rust Zelve bijgekomen. Zoals we van Jochem Myjer kennen, heeft hij weer vele grapjes verwerkt in de voorstelling. Zo vertelt hij onder andere over zijn stoptrein-avontuur waarin hij een film keek met Nederlandse ondertiteling.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

The Godfather 1, 2 & 3

Videoland heeft maart zeker gebruikt om de nodige topfilms binnen te halen. Naast de films Kill Bill 1 en 2 zijn ook The Godfather 1, 2 en 3 toegevoegd aan het aanbod. In The Godfather zien we hoe Don Vito Corleone het hoofd van een maffia familie in New York is. Als een andere familie drugs gaat verkopen, laat Don Vito duidelijk merken daar niet blij mee te zijn. Het leidt tot een ware oorlog, een moordpoging op Don Vito. Ook wordt één van zijn adviseurs gevangen genomen in de hoop de goedkeuring af te kunnen dwingen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.