Laatste Nieuws

Top 5 van December 2017 op Videoland

Centraal Medisch Centrum

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Hieronder dan ook de Top 5 van december 2017 op Videoland.

Centraal Medisch Centrum

In het eerste seizoen van Centraal Medisch Centrum werden we meegenomen in de alledaagse gebeurtenissen in een ziekenhuis. Al snel in het verhaal kwamen we er echter achter dat er iets niet klopte bij het ziekenhuis. De nieuwe directrice Cleo de Waard was binnengehaald om de schijn hoog te houden. Zij ontdekte echter dat het bestuur corrupt is. In het tweede seizoen van Centraal Medisch Centrum gaat het verhaal verder en komen we erachter of Cleo de Waard de kant van de corrupte bestuurders kiest of de corruptie bekend maakt. Ook zien we of dat gevolgen voor haar heeft.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

The Hitman’s Bodyguard

De beste huurmoordenaar ter wereld heeft het gehad met zijn werk en besluit plots te getuigen tegen zijn voormalige werkgever. Hij wil open kaart spelen en bij het internationaal Strathof in Den Haag vertellen wat hij heeft gedaan. Zijn oud-werkgever wil natuurlijk voorkomen dat de huurmoordenaar erin slaagt om zijn verhaal te doen. Lukt het de huurmoordenaar samen met zijn eigen bodyguard om lang genoeg in leven te blijven?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Hoe Tem Je Een Draak

De jonge viking Hiccup wil niets liever dna laten zien dat hij een krijger kan worden. Hij denkt het in zich te hebben om draken te bevechten, maar de stamleden en het stamhoofd geloven niet in hem. Tijdens een drakentraining wil Hiccup echt laten zien dat hij een krijger kan worden. Maar als hij een gewonde draak tegenkomt, besluit hij te kiezen voor een heel nieuwe toekomst voor de hele stam.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

The Fall

In The Fall hebben we in de eerste twee seizoenen gezien hoe Stella Gibson gejaagd heeft op seriemoordenaar Paul Spector. Aan het eind van seizoen 2 hebben we gezien dat Gibson de moordenaar in de boeien heeft geslagen. Een bizarre wending zorgde echter voor een spannend cliffhanger. In seizoen 3 komen we erachter hoe het nu met Paul Spector is en of hij veroordeeld gaat worden voor de daden die hij heeft verricht.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Paddington

Beertje Paddington staat voor een te gek avontuur. De Peruaanse beer kan niet langer bij zijn grootouders blijven en vertrekt naar Londen om een nieuw bestaan op te bouwen. Daar komt hij de vriendelijke familie Brown tegen. Toch blijkt het voor een beer best lastig om zich aan te passen in een wereld waar ze geen beren gewend zijn. Helemaal als ook nog eens blijkt dat er op Paddington gejaagd wordt.

Bekijk deze titel direct op Videoland.