Top 5

Top 5 van Augustus 2017 op Videoland

Scandal Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Eerder behandelden we al serietips met nieuwe titels uit de maand augustus: The Transporter, The Bridge, Clique en De Verdwijning van Natalee Holloway. Hieronder dan ook de Top 5 van augustus 2017 op Videoland.

The Terminal

Viktor Navorsky besluit zijn vaderland achter zich te laten om een bezoekje te brengen aan New York. Eenmaal gearriveerd op het vliegveld komt hij er plots achter dat hij het land niet in mag. Het visum van Navorsky is namelijk niet in orde.

Ondertussen is er echter ook oorlog uitgebroken in zijn vaderland, waardoor hij ook niet terug kan. Kennedy Airport wordt zijn tijdelijke thuis nu hij werkelijk geen kant meer op kan. Niet de meest fijne plek, zul je denken. Maar Navorsky slaagt erin om daar de liefde van zijn leven tegen het lijf te lopen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

CSI: Crime Scene Investigation

Videoland plaatst sinds eind augustus ook iedere week een nieuw seizoen van CSI: Crime Scene Investigation. In de afleveringen worden we meegenomen in de werkzaamheden van een forensisch team in Las Vegas. Aan hen de taak om de nodige misdrijven op te lossen. Daarin komt vanalles voorbij. Van moorden, tot branden, vermissingen en verkrachtingen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Dallas Buyers Club

Ron Woodroof krijgt te horen dat hij lijdt aan hiv. Een verschrikkelijke diagnose, maar daar wil Woodroof niets van weten. Hij besluit alternatieve medicijnen te smokkelen in de hoop toch nog te kunnen genezen. Samen met dokters Eve Saks en een andere patiënt groeien ze uit tot de Dallas Buyers Club. Ook lotgenoten kloppen steeds vaker bij die club aan.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Wallace and Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

Wallace en Gromit hebben maar één missie als ze erachter komen dat de groenten van hun dorpje in gevaar is. De twee, die al aardig wat ervaring hebben opgedaan in ongedierteverwijdering, gaan op jacht naar de dader. Lukt het ze om de dader op tij te vinden voordat de grote groentewedstrijd in het water valt voor de twee?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Scandal

Olivia Pope is ervaren in het beschermen en verdedigen van imago’s. Als ze klaar is met haar werk in het Witte Huis, besluit ze een eigen crisismanagementbedrijf te beginnen. Daarmee hoopt ze een volgende stap te kunnen zetten. Uiteindelijk blijkt dat de werknemers grote moeite hebben met het omgaan met hun eigen problemen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.