Laatste Nieuws Top 5

Top 5 van April 2017 op Videoland

Mission Impossible Rogue Nation Videoland

Mission Impossible Rogue Nation Videoland

Iedere dag voegt Videoland nieuwe titels toe aan het aanbod. Je kunt moeilijk alles bekijken en soms zul je ook wel eens een nieuwe titel missen. Daarom helpen wij je aan het einde van iedere maand met de Top 5. We selecteren vijf films, series en documentaires waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn om te kijken. Eerder behandelden we al serietips met nieuwe titels uit de maand april: Once Upon a Time en The Catch. Hieronder dan ook de Top 5 van april 2017 op Videoland.

Mission Impossible: Rogue Nation

Mission Impossible is nog altijd razendpopulair en gelukkig heeft Videoland nu Rogue Nation uit 2015 toegevoegd aan zijn aanbod. Ethan Hunt, geheim agent van de IMF, heeft de taak gekregen om een levering van chemische wapens te onderscheppen. Samen met zijn teamgenoten besluit hij te infiltreren in een luchthaven in Minsk. Als de IMF later ontbonden wordt omdat het te roekeloos zou zijn, dan gaat Hunt daar niet in mee. Hij stelt een team samen om The Syndicate te kunnen pakken.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Fernando Ricksen – De Finale Strijd

Fernando Ricksen kreeg in 2013 te horen dat hij lijdt aan ALS. De voormalig profvoetballer wil graag laten zien wat die ziekte met iemand doet en dus zei hij al gauw ‘ja’ toen hij gevraagd werd voor een documentaire over zijn strijd. Fernando Ricksen – De Finale Strijd staat sinds deze maand op Videoland. Met de documentaire wil hij mensen laten zien wat ALS is en dat je door kunt leven met de ziekte. Het is een hartverscheurende docu geworden, waarbij je regelmatig met een brok in je keel zit te kijken naar de aftakeling van een gewezen topsporter.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Prisoners

Als Anna van zes jaar en haar vriendinnetje Joy worden vermist, weet vader Keller Dover niet goed meer wat hij moet doen. Het enige wat hij weet is dat er een vervallen camper in hun straat stond geparkeerd. Dover wil niet wachten op rechercheur Loki en neemt het heft in eigen hand. Lukt het hem om zijn dochter en haar vriendinnetje op tijd te vinden?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Shark Tale

De jonge Oscar hoopt ooit beroemd en rijk te worden. Op dit moment is hij een arme vis, die werkzaam is bij een walvissen-wasstraat. Als Oscar op een dag een afspraak heeft, wordt hij achterna gezeten door haai Franky. Tijdens die aanval landt er een anker op het hoofd van de boze haai. Vanaf dat moment noemt Oscar zichzelf de haaiendoder. Maar was dat nou wel zo verstandig?

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Kappen!

Sander is al jarenlang bevriend met Chris en Maarten. Tegenwoordig zijn zij echter ook bevriend met Emiel en die heeft geen goede invloed op ze. Als Chris te horen krijgt dat zijn ouders gaan scheiden en hij zijn zusje dreigt kwijt te raken, besluit hij een willekeurige voorbijganger ernstig te mishandelen. Sander kan de actie maar moeilijk verkroppen en wil zijn vriend verraden bij de politie, maar dan wordt hij flink onder druk gezet en wordt zelfs zijn vriendin Indra erbij betrokken. Zal het echt misgaan voor Sander, of wordt hij op tijd gered?

Bekijk deze titel direct op Videoland.