Laatste Nieuws

The Hitman’s Bodyguard komt naar Videoland

The Hitmans Bodyguard Videoland

Videoland is de laatste maanden zijn aanbod flink aan het uitbreiden en ook in december gaat de streamingdienst gewoon door. Videoland is erin geslaagd om de rechten van The Hitman’s Bodyguard voor zich te winnen. Terwijl de film in de zomer nog in de bioscoop was te zien, kunnen we hem op 21 december ook op Videoland verwachten.

The Hitman’s Bodyguard

The Hitman’s Bodyguard is een voor Nederland speciale film. De serie speelt zich namelijk onder meer af in Amsterdam. Zo zien we Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson in een bootje door de Amsterdamse grachten varen. De film staat bol van actie. The Hitman’s Bodyguard vertelt het verhaal van de beste huurmoordenaar ter wereld die het tijd vindt om het roer om te gooien. Hij treedt op als getuige tegen zijn voormalige werkgever op het strathof in Den Haag. Om te voorkomen dat hij daadwerkelijk tot een getuigenis toekomt, schakelt zijn voormalige werkgever huurmoordenaars in. Darius krijgt dan ook een bodyguard tot zijn beschikking. Maar lukt het de twee om bij elkaar te blijven tot de getuigenis heeft plaatsgevonden?

The Hitman’s Bodyguard op Videoland

The Hitman’s Bodyguard is één van de nieuwe titels die we in december op Videoland kunnen verwachten. Eerder verscheen er al nieuws over Nieuwe Tijden en Centraal Medisch Centrum. Ook de kinderfilm Hoe Tem Je Een Draak verschijnt nog deze maand bij de streamingdienst.