Laatste Nieuws

The Handmaid’s Tale vernieuwd voor seizoen 3

The Handmaid's Tale Videoland

Alhoewel het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale nog maar net aan de gang is bij Hulu en Videoland, kunnen we nu al op goed nieuws rekenen. The Handmaid’s Tale is namelijk vernieuwd voor een seizoen 3. Dat heeft Hulu razendsnel na de release van de eerste afleveringen van seizoen 2 aangekondigd.

Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. De serie volgt het verhaal van Gilead, een totalitaire samenleving in wat vroeger deel uitmaakte van de Verenigde Staten. Veel vruchtbare vrouwen zijn er niet meer over. Degene die wel nog vruchtbaar zijn, worden gedwongen om Handmaids te worden met maar één taak: het baren van kinderen. Hoofdrollen in The Handmaid’s Tale zijn er onder meer voor Elisabeth Moss en Orange is the New Black-actrice Samira Wiley.

The Handmaid’s Tale krijgt seizoen 3

Hulu heeft slechts een week na het debuut van de eerste afleveringen van seizoen 2 van The Handmaid’s Tale al bekendgemaakt dat het verhaal nog lang niet klaar is. Er gaat namelijk sowieso een derde seizoen komen. Niet heel verrassend, want tot op heden heeft de show het uitstekend gedaan bij Hulu. Die streamingdienst claimt zelfs dat The Handmaid’s Tale de best bekeken serie is van de dienst tot op heden. In Nederland liggen de uitzendrechten voor The Handmaid’s Tale, dat al meerdere Emmy Awards won, bij Videoland.