Laatste Nieuws

The Good Fight seizoen 2 in aantocht op Videoland

The Good Fight Videoland

The Good Fight keert binnenkort terug voor een tweede seizoen op Videoland. Nadat de Nederlandse streamingdienst er eerder al in slaagde om de streamingrechten voor seizoen één binnen te harken, kunnen we ook seizoen 2 van de spin-off van The Good Wife bekijken bij Videoland.


The Good Fight seizoen 2

In navolging van seizoen 1 heeft Videoland ook de rechten van The Good Fight seizoen 2 in zijn bezit. De streamingdienst heeft nu dan ook bekend gemaakt wanneer seizoen 2 start. Vanaf 12 maart worden de eerste afleveringen van de serie toegevoegd aan het aanbod. In totaal komen er dertien afleveringen die steeds kort na de uitzending in de Verenigde Staten online verschijnen op Videoland.

Het tweede seizoen van The Good Fight laat ons zien dat het aantal moorden in Chicago alleen maar stijgt. Er heerst grote onrust onder de advocaten. Het blijkt namelijk dat ze allen op dezelfde manier worden vermoord door hun cliënten. De grote vraag is dan ook wie is nog te vertrouwen en wie is nog veilig in The Good Fight. Totdat seizoen 2 op Videoland verschijnt, kunnen liefhebbers alvast aan de slag met seizoen 1 en met de zeven seizoenen van The Good Wife.