Laatste Nieuws

The Good Doctor seizoen 2 aangekondigd

The Good Doctor Videoland

The Good Doctor krijgt een tweede seizoen. De serie wordt oorspronkelijk uitgezonden door ABC, maar in Nederland liggen de rechten bij RTL4 en kunnen we ook op Videoland aan de slag met deze populaire Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy.

The Good Doctor

The Good Doctor krijgt een tweede seizoen. De serie die oorspronkelijk afkomstig is van ABC en in Nederland onder meer te zien is bij Videoland, keert binnenkort terug met een seizoen 2. In Amerika kon The Good Doctor wekelijks rekenen op veel kijkers, maar in Nederland was dat bij RTL wat minder. In de serie volgen we Murphy, gespeeld door Freddie Highmore. Hij is een jonge chirurg met zowel autisme als het savant-syndroom. Op een dag besluit hij zijn dorp te verlaten voor een groot ziekenhuis in San José. Contact leggen is niet echt het sterkste punt van Murphy, maar in medische hulp is hij de allerbeste.

The Good Doctor seizoen 2 op Videoland?

Door het succes in Amerika komt er nu echter alsnog een tweede seizoen en naar verwachting zal die ook weer op Videoland verschijnen. Het eerste seizoen liep zelfs wekelijks mee met de uitzendingen in Amerika. Wanneer The Good Doctor terugkeert voor een tweede seizoen, is nog niet bekendgemaakt.

Bekijk de trailer van The Good Doctor