Laatste Nieuws

The Good Doctor ligt stil op Videoland

The Good Doctor seizoen 2 Videoland

The Good Doctor ligt stil op Videoland. De streamingdienst is erin geslaagd om de rechten van de ziekenhuisserie binnen te halen en normaliter kunnen we iedere week aan de slag met nieuwe afleveringen. Nu de serie in de Verenigde Staten echter stil ligt, hoeven we ook in Nederland even niet te rekenen op nieuwe afleveringen.

The Good Doctor

The Good Dcotor is één van de ziekenhuisseries in het aanbod van Videoland. De serie vertelt het verhaal van dr. Shaun Murphy. De jonge chirurg heeft in het St. Bonaventure Hospital een nieuwe baan gevonden. Door zijn savant-autismesyndroom reageren zijn collega’s reageren zijn collega’s in eerste instantie nogal sceptisch op zijn komst. Al snel verandert hun mening en wordt Shaun steeds meer gezien als ware aanwinst voor het ziekenhuis.

The Good Doctor ligt stil op Videoland

Het tweede seizoen van The Good Doctor is momenteel in volle gang op Videoland. Nadat er een nieuwe aflevering is verschenen in Amerika bij CBS, kunnen we er ook in Nederland razendsnel mee aan de slag. Dat is nu echter even anders. De serie is in Amerika namelijk toe aan een winterbreak, waardoor er twee weken geen nieuwe afleveringen verschijnen. Pas op 23 december gaat het tweede seizoen van The Good Doctor.