Laatste Nieuws

Temptation Island VIPS beschikbaar op Videoland

We hebben er lang op moeten wachten, maar het allereerste seizoen van Temptation Island VIPS is eindelijk beschikbaar bij Videoland. De eerste twee afleveringen van het seizoen zijn inmiddels toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De komende weken zal iedere donderdag een nieuwe aflevering online verschijnen, exclusief bij Videoland.

Temptation Island

In navolging van het populaire Temptation Island is Videoland aan de slag gegaan met een uitvoering van de realityshow voor Bekende Nederlanders. De makers hebben dan ook Rosanna & Niels, Amijé & Donny, Rowena & Ruud en Gelina & Stefano uitgenodigd. Het is de grote vraag hoe groot de liefde van deze koppels nou echt is. De makers hebben namelijk alles uit de kast getrokken om het de dames en heren moeilijk te maken op het eiland.

De mannelijke verleiders Jarredson, Jay, Joël, Steven, Vinz, Thies, Karim en Mike willen er alles aan doen om de relaties van Rosanna, Amijé, Rowena en Gelina te doen wankelen. De vrouwelijke verleiders Taria-Ann, Charissa, Tessa, Merel, Kelly, Danique, Fabiola en Dorien richten hun vizier op Donny, Ruud, Stefano en Niels.

Temptation Island VIPS beschikbaar op Videoland

De eerste twee afleveringen van Temptation Island VIPS zijn inmiddels beschikbaar op Videoland. En alhoewel dit nog maar de eerste afleveringen zijn van het seizoen, lijken we nu al aardig wat te kunnen verwachten van het eerste seizoen van Temptation Island met bekende Nederlanders. Zo gaan in de wandelgangen al geruchten rond dat Donny zijn vriendin niet trouw is geweest.