Laatste Nieuws

Temptation Island krijgt spin-off bij Videoland

Temptation Island seizoen 3

Temptation Island is ook dit jaar weer uitgegroeid tot een groot succes. Het is dan ook logisch dat men alles eruit wil halen wat erin zit. In dat kader heeft Videoland nu aangekondigd dat er binnenkort een spin-off van Temptation Island verschijnt bij de streamingdienst. Het gaat om Beste verleiders, een programma dat wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels.

Beste Verleiders op Videoland

Videoland komt met een gloednieuwe spin-off op Temptation Island. Onder de naam Beste Verleiders is het de bedoeling dat een aantal verleiders die we hebben leren kennen in Temptation Island de liefdescoach worden voor mensen die nog niet zo goed zijn in flirten. Iedere week wordt een verleider gekoppeld aan een man.

De verleider geeft zijn pupil vervolgens tip om voortaan wel meisjes te kunnen scoren. Zelfs tijdens de date zal de verleider door middel van een oortje tips geven. Voor de verleiders is het uiteindelijk de vraag wie verkozen wordt tot Beste Verleider. De heren die meedoen zijn Fabrizio, Tireily, Matthew, Gino, Levi, Alex en Ken. De laatste drie zijn bekend uit het vorige seizoen van Temptation Island. De serie begint op 12 april op Videoland.