Laatste Nieuws

Soof keert in november terug op Videoland

Soof de Serie Een Nieuw Begin Videoland

Soof keert in november terug voor zijn tweede seizoen bij Videoland. Het verhaal van Soof begon oorspronkelijk als een succesvolle film, maar inmiddels is het verhaal verder gegaan als serie. Vanaf 29 november verschijnt het tweede seizoen van Soof op Videoland.

Soof

Het tweede seizoen van Soof is in aantocht op Videoland. Het tweede seizoen staat garant voor een aantal nieuwe personages. Zo gaan we Robert de Hoog zien als Victor, iemand die veel aandacht krijgt van Soof. Ook nieuw zijn Bert Luppes als Eddie, de vader van Soof en het nieuwe buurmeisje dat gespeeld wordt door Bente Fokkens.

In seizoen 2 zien we hoe Soof en Kasper beiden verder willen met hun leven. Het blijkt echter nog een flinke uitdaging om elkaar los te laten. Terwijl Kasper met Josine en een pasgeboren baby verder gaat met zijn leven, leert Soof een bijzondere man kennen. Ondertussen is de tweeling flink aan het puberen en vertrekt dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika.

Soof seizoen 2 op Videoland

Het tweede seizoen van Soof gaat op 29 november van start bij Videoland. Hieronder zie je alvast een eerste teaser voor het tweede seizoen. Soof is er in ieder geval klaar voor.