Laatste Nieuws

Releasedatum The Good Doctor seizoen 2 op Videoland bekend

The Good Doctor seizoen 2 Videoland

Het tweede seizoen van The Good Doctor is in aantocht bij Videoland. Terwijl het tweede seizoen momenteel nog wordt uitgezonden in Amerika door ABC, is Videoland er razendsnel in geslaagd om de nieuwe afleveringen ook naar Nederland te halen. Vanaf 11 november is het tweede seizoen te zien bij de streamingdienst.

The Good Doctor

In The Good Doctor krijgen we een kijkje in het leven van Dr. Shaun Murphy. Murphy is een jonge chirurg, die autisme heeft en het savant-syndroom.In het St. Bonaventure-ziekenhuis waar hij aan de slag gaat, is niet iedereen gelijk tevreden over hem. Pas als hem een kans wordt gegund, blijkt al snel dat Shaun een ware aanwinst is.

Het eerste seizoen van de reeks groeide uit tot een groot succes. Niet alleen in de Verenigde Staten werd de serie volop bekeken, ook daarbuiten. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven. The Good Doctor seizoen 2 verschijnt vanaf 11 november bij Videoland. Op die dag worden gelijk twee nieuwe afleveringen toegevoegd, daarna verschijnt iedere zondag één nieuwe aflevering.

Trailer The Good Doctor seizoen 2