Laatste Nieuws

Releasedatum The Blacklist seizoen 6 op Videoland bekend

The Blacklist Videoland

De releasedatum van The Blacklist seizoen 6 op Videoland is bekend. Ook is meteen duidelijk geworden dat we nog deze maand afscheid moeten nemen van het vijfde seizoen van de serie bij Videoland. Daarvoor in de plaats komt wel een special waarmee teruggeblikt wordt op de eerste vijf seizoenen van de succesvolle serie.

The Blacklist

The Blacklist is een Amerikaanse misdaadserie waarin Raymond ‘Red’ Reddington centraal staat. Hij is ’s werelds meest gezochte crimineel en besluit op een dag om zichzelf aan te geven. Nadat hij er zelf jarenlang in geslaagd is om uit handen te blijven van de FBI, wil hij nu helpen om andere criminelen op te sporen. Dat wil hij echter alleen als hij samen mag werken met Elizabeth Keen.

Releasedatum The Blacklist seizoen 6 op Videoland bekend

Videoland heeft de releasedatum van The Blacklist seizoen 6 bekendgemaakt. Het zesde seizoen begint op 16 januari bij Videoland. Op die dag worden de eerste twee afleveringen van het seizoen online geplaatst. Daarnaast maakte Videoland ook gelijk bekend dat het vijfde seizoen op 31 december wordt verwijderd uit het aanbod. Daarvoor in ruil komt een special waarin wordt teruggeblikt op de eerste vijf seizoenen om goed voorbereid aan seizoen 6 te beginnen.