Laatste Nieuws

Releasedatum Suspects seizoen 2 bekend

Suspects Videoland

Suspects keert binnenkort terug op Videoland voor seizoen 2. De serie is exclusief voor Videoland bedoeld en wordt dan ook niet uitgezonden op tv. Suspects seizoen 2 is vanaf 5 april te zien bij de Nederlandse streamingdienst. In de Videoland-serie hebben Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher een hoofdrol.

Suspects

In Suspects zijn Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher rechercheur. Ook in het tweede seizoen staat het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie centraal. De drie rechercheurs krijgen de taak om op het eerste oog onoplosbare misdaadzaken op te lossen. In seizoen 2 gebeurt dit ook weer, maar is in tegenstelling tot seizoen 1 komt er nu meer sprake van een doorlopende verhaallijn.

Zo kijken we in de eerste twee afleveringen naar een moord met sadistische motieven en zien we in de laatste twee afleveringen hoe een pedofielennetwerk wordt opgerold. Aflevering 3 staat wel los van de andere cases. Voor het nieuwe seizoen zijn er weer een aantal bekende acteurs gecast voor gastrollen. Zo gaan we onder meer Loes Haverkort, Gaite Jansen, Katja Herbers, Waldemar Torenstra en Kay Greidanus in seizoen 2 zien.

Suspects seizoen 2

Suspects, een serie waarin gebruik wordt gemaakt van improvisatie, gaat op 5 april 2018 verder op Videoland met een seizoen 2. Het tweede seizoen van de serie telt in totaal vijf afleveringen. De serie is enkel en alleen te bekijken bij Videoland.

Bekijk alvast de behind the scenes van Suspects